Hvorfor modtog jeg en mindre præmie for en henvisning end den, I annoncerede i appen?

Vores henvisningskampagner inkluderer en indstilling for tilfældige præmier, der minder om et lotteri, hvor du kan modtage et af fem angivne beløb for hver succesfuld henvisning. Jo højere beløbet er, jo mindre sandsynligt er det, at det vil blive tildelt.

Se listen over præmier og deres respektive odds i denne kampagnes vilkår & betingelser ved at gå til 'Hjem' → 'Profil' → 'Invitationer' → rulle ned og klikke på 'vilkår & betingelser' nederst på skærmen.

Du kan indløse din præmie ved at skrabe på kortet i appen, når din ven har fuldført alle trinene.