Hvordan gennemfører jeg trinnet 'Bestil et fysisk kort'?

Gå til sektionen 'Kort' ved at klikke på kortikonet i øverste højre hjørne på startskærmen for at bestille et fysisk kort.

På siden 'Kort' skal du klikke på 'Tilføj nyt', vælge et fysisk kort og følge instruktionerne på skærmen for at gennemføre bestillingen. Der kan påløbe leveringsgebyrer.

Bestilling af et kort, der er knyttet til Revolut Pro, Revolut <18, Revolut Business eller en fælleskonto, tæller ikke.

🔍 Læs mere om kampagnebetingelserne i denne artikel.