Skal min ven aktivere sit fysiske kort inden deadline?

Det er nok bare at bestille kortet inden deadline. Hvis kortet er bestilt i tide, men ankommer efter deadline, vil trinnet 'Bestil et kort' stadig være gennemført.

Din ven skal trykke på 'Tilføj nyt' i sektionen 'Kort' for at bestille et fysisk kort, vælge et fysisk kort og gennem føre bestillingen. Der kan påløbe leveringsgebyrer.

Din ven kan begynde at foretage køb inden leveringen – online, med Apple Pay eller Google Pay.

Bestilling af et kort, der er knyttet til Revolut Pro, Revolut <18, Revolut Business eller en fælleskonto, tæller ikke.

Find vilkår & betingelser ved at gå til hovedskærmen i 'Henvisninger' → rulle ned → 'Vilkår & betingelser'.