Min ven har indsat penge, men jeg har stadig ikke fået præmien. Hvorfor?

Hvis trinnet 'Indsæt penge' er markeret som ufuldstændigt i sektionen 'Invitationer' i appen, kan det skyldes, at din ven:

• ikke har indsat penge på sin konto
  • har indsat penge på en måde, der ikke tæller i forhold til henvisninger: dvs. anvendt Apple Pay, Google Pay eller overførsler fra andre Revolut-brugere.

Din ven skal indsætte penge ved hjælp af kortet eller en bankoverførsel inden deadline for at gennemføre dette trin.

Find vilkår & betingelser ved at gå til hovedskærmen i 'Henvisninger' → rulle ned → 'Vilkår & betingelser'.