Min ven har bestilt et kort, men jeg har ikke fået præmien. Hvorfor?

Din ven har højst sandsynligt kun bestilt et virtuelt kort og ikke bedt om levering af et fysisk kort.

Din ven skal klikke på 'Tilføj nyt' i sektionen 'Kort' for at bestille et fysisk kort, vælge et fysisk kort og gennem føre bestillingen. Der kan påløbe leveringsgebyrer.

Din ven skal bestille et fysisk kort inden deadline, for at du får henvisningspræmien.

Bestilling af et kort, der er knyttet til Revolut Pro, Revolut <18, Revolut Business eller en fælleskonto, tæller ikke.

Find vilkår & betingelser ved at gå til hovedskærmen i 'Henvisninger' → rulle ned → 'Vilkår & betingelser'.