Jeg tilmeldte mig Revolut via et særtilbud, men jeg fik ikke den lovede bonus

For at modtage en særlig tilbudsbonus skal du udføre de nødvendige handlinger inden for et specificeret tidsrum. Du kan se tilbuddets vilkår og betingelser på den side, du brugte til at åbne din Revolut-konto; i det indhold, der blev delt af et brand eller en influencer til promovering af tilbuddet, eller gennem vores side med generelle vilkår og betingelser.

Bonusser udbetales normalt inden for flere dage eller efter, at kampagnen slutter. Sørg for, at du brugte det unikke kampagnelink til at tilmelde dig med dit telefonnummer, og at du var ny kunde. Eksisterende kunder er ikke kvalificerede til nye kampagner, der gælder for nye kunder.