Jeg fik at vide af Revolut, at særtilbuddet var aktiveret for min konto, men jeg fik ikke den lovede bonus.

For at få din bonus (f.eks. kontantpræmier, cashback, gratis abonnement), skal du udføre de påkrævede handlinger inden for den angivne tidsgrænse efter aktiveringen af specialtilbuddet. Se tilbuddets vilkår & betingelser i invitationsmailen, så du sikrer dig, at alle handlinger er gennemført.

Typiske handlinger inkluderer indsættelse af penge, bestilling af et kort, foretagelse af visse kortbetalinger (transaktioner til udbydere af betalingstjenester og pengeoverførsler vil ikke udløse en præmie) og opgradering til et betalingsabonnement.