Hvorfor skal jeg indsende en selfie eller en videoselfie?

Når du opretter en konto hos Revolut, bruger vi selfier eller video-selfier til at bekræfte din identitet. Selfie-verificeringen er standardprocedure hos os, og den er et krav for alle nye kunder.

Selfie-verificeringen gør, at vi kan dobbelttjekke, at nye kunder rent faktisk er dem, som de giver sig ud for at være. Det hjælper os med disse ting:

• 1. Vi kan verificere din identitet og sørge for, at der ikke er nogen, som misbruger din identitet.
  • 2. Det forhindrer svindlere i at åbne konti. Det gør Revolut mere sikker for os alle sammen.
  • 3. Vi kan sammenholde data med dit ID (pas, kørekort eller ID-kort).
  • 4. De giver et ekstra lag af beskyttelse på din konto. Skulle du miste adgangen til din konto, så gør selfie-verificeringer, at det er dig – og kun dig – som kan genskabe adgangen til din konto.

Alle videoselfie-data bliver krypteret og opbevaret sikkert af Revolut.