Inviter personer til en gruppe
Del et invitation til en gruppe
Revolut-kunder kan oprette en gruppe og invitere både Revolut-kunder og ikke-kunder til at dele regninger. Sådan deler du et link eller en QR-kode:
- Gå til 'Betalinger' i menuen nederst på skærmen.
- Vælg din gruppe
- Tryk på gruppens ikon i øverste højre hjørne.
- Vælg 'Administrer'.
- Tryk på '+' i øverste højre hjørne
Du kan dele gruppens QR-kode, eller kopiere invitationslinket og sende det, som du vil.
Tilføj telefonkontakter
Revolut-kunder kan også tilføje telefonkontakter til en gruppe.
- Gå til 'Betalinger' i menuen nederst.
- Vælg din gruppe
- Tryk på gruppens ikon i øverste højre hjørne.
- Vælg 'Administrer'.
- Tryk på '+' i øverste højre hjørne
- Vælg de venner og kontakter, som du vil tilføje til gruppen
Hvis du tilføjer et telefonnummer eller en e-mailadresse til gruppen, får personen automatisk en sms (hvis det er et telefonnummer) eller en e-mail (hvis det er en e-mailadresse). Beskeden eller e-mailen vil indeholde et link til gruppen, som kunder, der ikke har Revolut, kan bruge til at tilmelde sig eller logge på groupbills.revolut.com.
Invitationen udløber
Invitationslinks er gyldige i 72 timer fra oprettelsestidspunktet.
Hvis linket udløber, eller hvis din kontakt har problemer med at tilmelde sig via linket, kan du sende et nyt link.