Jeg modtog min overførsel i en anden valuta. Hvad kan jeg gøre?

Revolut veksler ikke automatisk de overførsler, vi modtager. Det kan afsenderens bank dog gøre på dine vegne, hvis overførslen er i en valuta, som Revolut ikke understøtter – se en liste over de understøttede valutaer her.

Hvis du modtog en anden valuta, skal du spørge afsenderbanken, hvorfor de har gennemført vekslingen.

Hvis du ikke kan finde en overførsel, der blev modtaget i en anden valuta:

• Vælg den konto, valutaen blev sendt til. Det kan du gøre via kontovælgeren under din saldo.
  • Tjek kontoens transaktionshistorik