Min overførsel mislykkedes, men refusionen er endnu ikke ankommet til afsenderens konto

Refusionstiden varierer afhængigt af valuta og modtagerbank.

Den oprindelige afsenderbank behandler muligvis stadig pengene. Nogle banker er langsommere end andre og kan være længere tid om at behandle refusionen.

Herunder kan du se de gennemsnitlige behandlingstider for refundering af mislykkede overførsler:

• Lokale overførsler i GBP tager normalt omkring 1-2 hverdage
  • Lokale overførsler i EUR tager normalt omkring 1-2 hverdage
  • Internationale overførsler (SWIFT) tager normalt 3-5 hverdage

Desværre kan vi ikke altid angive årsagen til en tilbagebetaling med det samme, men når tilbagebetalingen er gennemført, vil årsagen fremgå under transaktionen i din Revolut-app.

Du modtager også mailopdateringer om din mislykkede overførsel.