Hvorfor har overførslen til min Revolut-konto stadig status som afventende?

Overførsler til din Revolut-konto kan være afventende, fordi vi ikke modtog alle oplysninger fra afsenderens bank. Det betyder, at vi er nødt til at bede dem om flere oplysninger, før vi kan behandle overførslen.

Desuden skal din overførsel muligvis gennemgås grundet lovmæssige krav. Men bare rolig, dette er en standardprocedure, og vi giver dig besked, hvis vi har brug for flere oplysninger.

I de fleste tilfælde markeres afventende overførsler som fuldført efter et par timer. Hvis din overførsel har haft status som afventende i mere end 5 hverdage, kan du kontakte os.