Hvordan kan jeg modtage internationale overførsler til min Revolut-konto?

Sådan modtager du penge via SWIFT i forskellige valutaer med Revolut:

1. Gå til din startskærm.
  2. Vælg 'Konti'.
  3. Vælg den valuta, du vil modtage pengene i. Hvis det er en ny valuta, skal du trykke på '+ Tilføj ny'.
  4. Tryk på oplysningerne på startskærmen.
  5. Vælg fanebladet ' 'SWIFT' for at se dine oplysninger.
  6. Brug de oplyste SWIFT-kontooplysninger (ikke oplysningerne om den lokale konto) til at overføre penge fra din banks hjemmeside eller app, ligesom ved en almindelig overførsel. Eller del dine kontooplysninger med den person eller virksomhed, der vil betale dig.

Det er ikke alle valutaer, der har adgang til lokale oplysninger, som kan bruges til lokale overførsler. I nogle tilfælde vil det eneste tilgængelige faneblad være 'SWIFT'. Vi anbefaler, at du kun bruger SWIFT-overførsler, når lokale overførsler ikke er mulige. Bed afsenderen om at vælge muligheden 'OUR' for at undgå formidlingsgebyrer.

Du kan kun modtage betalinger i de valutaer, der understøttes af din konto, så sørg for at vælge den rette valuta og de rette kontooplysninger.

Internationale SWIFT-overførsler tager normalt 3-5 arbejdsdage.

Yderligere oplysninger

Hvis din bank udfylder BIC/SWIFT-koden automatisk, og den er forskellig fra den, du ser i dine kontooplysninger, skal du kontakte banken og bede dem om at opdatere deres standardafviklingsinstrukser (SSI'er), før du foretager overførslen.

Hvis du har brug for oplysninger om formidlerbanker, kan du trykke her.

Hvis du har brug for navn og adressen på Revolut-banken, kan du trykke her.