Hvor kan jeg se mine bankoplysninger hos Revolut?

1. Gå til din hjemmeskærm.
  2. Tryk på 'Konti'.
  3. Vælg -valutakontoen, som du vil have oplysningerne om.
  4. Tryk på 'Oplysninger' under kontosaldoen.
  5. Giv disse oplysninger til afsenderen eller afsenderens bank.

Du skal bruge oplysninger om en konto i samme valuta, som overførslen sendes i. Hvis der ikke er lokale oplysninger tilgængelige for den valuta, du ønsker at modtage, skal du bruge SWIFT-oplysninger. Du kan se eventuelle gebyrer i denne artikel.

Yderligere oplysninger

Navnet på, adressen på og BIC-oplysningerne for Revoluts officielle fremgår af skærmbilledet med oplysningerne. Hvis du bliver bedt om oplysningerne på den formidlende bank, skal du oplyse korrespondentbankens BIC-nummer.