Hvor længe går der, før bankoverførsler når frem til min Revolut-konto?

Behandlingstiderne for overførsler varierer afhængigt af lokation og valuta.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken overførselsmetode der er anvendt, kan du bede afsenderbanken bekræfte den.

🇪🇺 Modtagelse af Euro:

Almindelig SEPA-betaling: 1-2 hverdage

SEPA Instant: I løbet af nogle minutter.

🇬🇧 Modtagelse af GBP:

Faster Payments (FPS): i løbet af få timer, men op til én hverdag

Lønudbetalinger (normalt BACS): 2-3 hverdage

CHAPS: Op til én hverdag

🌍 Overførsler til udlandet:

SWIFT-overførsler: Op til 5 hverdage.

Hvis du ikke har modtaget overførslen, når den angivne periode er gået, kan du trykke her.