Har du brug for en hjælpende hånd?

Bare stil dit spørgsmål nedenfor for at få et svar.

Blokér en anden Revolut-kunde

Du kan ikke fjerne en Revolut-kunde fra dine Revolut-kontakter. Du kan dog blokere en anden Revolut-kunde når som helst. Kunden kan derefter ikke længere sende dig beskeder, overføre penge til dig, modtage penge fra dig eller tilføje dig til grupperegninger.

Blokér en person i appen

  • Gå til Betaling i menuen nederst.
  • Find og vælg Revolut-kunden.
  • Tryk på kundens profilikon i øverste højre hjørne.
  • Vælg "Blokér"

Hvis du vælger at blokere personen, kan du følge de samme trin for at fjerne blokeringen.