Har du brug for en hjælpende hånd?

Bare stil dit spørgsmål nedenfor for at få et svar.

Slet min chathistorik med en anden Revolut-kunde

Hvordan sletter jeg min chathistorik?

Følg nedenstående trin for at slette din chathistorik med en Revolut-kunde

  • Gå til Overførsler i menuen nederst på skærmen.
  • Vælg den Revolut-kontakt, hvis chat du vil slette
  • Tryk på kundens profilikon i øverste højre hjørne.
  • Scroll ned, og tryk på 'Slet chat'.

Dine beskeder med denne kunde bliver slettet, og kunden vil ikke længere blive vist i Overførsler. Din transaktionshistorik vil dog stadig være synlig i din transaktionshistorik.

Kan jeg foretage transaktioner med denne kunde efter at have slettet chatten?

Du kan fortsætte med at sende eller anmode om penge fra denne kunde ved at søge efter kundens Revtag via de eksisterende overførselsflows. Se denne ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger.

Hvis du ikke ønsker at modtage transaktioner eller beskeder fra denne kunde, kan du blokere kunden. Se denne ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger