Hvordan opretter jeg planlagte betalinger til en anden Revolut-kunde?

Sådan planlægger du betalinger til andre Revolut-brugere:

1. Vælg 'Betalinger' i menuen nederst i appen.
  2. Tryk på søgefeltet øverst på siden.
  3. Vælg en ven eller en kontakt, som du vil planlægge betalinger til. Hvis vedkommende ikke allerede er i dine kontakter, kan du søge efter vedkommende via telefonnummer, e-mail, Revtag eller ved at scanne vedkommendes QR-kode.
  4. Når du har valgt en person, skal du trykke på 'Send'.
  5. Indtast det beløb, du vil overføre, og tryk på kalenderikonet til venstre.
  6. I kalenderen kan du planlægge, hvornår betalingen skal gennemføres.
  7. Tryk på 'Send' igen for at færdiggøre den planlagte betaling.

Når overførslen er planlagt, kan du administrere dine planlagte overførsler under 'Kommende' i 'transaktioner'.