Hvad er Revolut Messenger, og hvordan fungerer det?

Med Revolut Messenger kan du sende beskeder til andre Revolut-brugere.

Du aktiverer det ved at gå til 'Sikkerhed og privatliv' i afsnittet 'Profil' og slå 'Beskeder med venner' til. Start en chat ved at vælge en ven, eller søg efter en bruger i sektionen 'Overførsler'.

Hvis Revolut Messenger skal fungere, skal I have foretaget mindst én Revolut-overførsel til/fra hinanden eller gemt hinanden i jeres telefonkontakter og sørge for, at 'Betaling mellem venner' er aktiveret i indstillingerne for 'Sikkerhed og privatliv'.

Dine samtaler beskyttes i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.