Mere hjælp til overførsler til kort

Overførslen er ikke nået frem

Du kan se, hvornår overførslen forventes at nå frem, og følge overførslen til kortet, ved at trykke på den i din transaktionshistorik.

De fleste overførsler sker øjeblikkeligt, men i sjældne tilfælde kan ekstra tjek tage op til 48 timer. Hvis overførslen stadig er under behandling efter 48 timer, bliver den automatisk annulleret, og pengene bliver tilbageført til din konto.

Overførslen mislykkedes eller blev afvist

Få mere at vide ved at trykke på overførslen under transaktioner.

Annuller overførsel

Tryk på overførslen i din transaktionshistorik for at se annulleringsmulighederne.

Overførslen var svindel eller et fupnummer

1. Afbryd straks al kommunikation med svindleren eller personen bag fupnummeret.
  2. Tryk på overførslen i din transaktionshistorik.
  3. Tryk på 'Få hjælp'.
  4. Tryk på 'Rapportér denne overførsel som svindel', og følg vejledningen på skærmen.