Overførsler til understøttede kort

Understøttede lande og valutaer

Vi understøtter overførsler til kort i over 90 lande og 70 valutaer. Du kan se dine muligheder ved at gå til 'Betalinger', oprette en ny overførsel ved at trykke på plustegnet i højre hjørne og vælge 'Send til udlandet'.

Understøttede korttyper

Du kan overføre penge til de fleste debetkort, kreditkort og i nogle tilfælde forudbetalte debetkort, der er udstedt af Visa eller Mastercard.

Hvis en bank ikke accepterer overførsler til et kort, får du besked i appen, og du kan ikke oprette kortet som modtager.