Min modtager har ikke modtaget min bankoverførsel. Hvad kan jeg gøre?

Hvis din modtager ikke har modtaget din bankoverførsel, skal du kontrollere, om tidsrammen er overskredet (tryk her for at kontrollere tidsrammerne).

Hvis det ikke er tilfældet, kan vi desværre ikke gøre noget for at fremskynde overførslen. Hvis den er overskredet, skal du imidlertid bekræfte overførselsoplysningerne med din modtager og give vedkommende overførselsbekræftelsen (tryk her for at se, hvordan du downloader den). Hvis overførslen blev returneret til dig, men ikke er synlig på din konto, skal du anmode om en bekræftelse fra modtagerens bank og kontakte os.

Derudover kan du trykke på overførslen for at kontrollere dens status i overførselssporingen.