Min overførsel blev tilbageført på modtagerens side. Hvornår returneres den til min konto?

Hvis din bankoverførsel blev returneret til os af modtagerbanken, sørger vi for, at pengene returneres til din konto. Tidsrammen afhænger af overførselstypen.

Hvis det er en indenlandsk overførsel, vil den automatisk blive tilbageført til din konto inden for fem hverdage. Hvis det er en SWIFT-overførsel, kan tilbageførslen tage op til 15-20 dage.

Hvor hurtigt det går, afhænger helt af modtagerens bank, og vi kan desværre ikke fremskynde processen.

Hvis tidsfristen for at returnere din overførsel er overskredet, og du endnu ikke har modtaget pengene retur, anbefaler vi, at du kontakter modtagerens bank for at få en bekræftelse på overførslen. Når du har fået bekræftelsen, bedes du dele den med os på chat i appen. Så hjælper vi dig med at finde overførslen.