Hvorfor var den betaling, jeg modtog for en bankoverførsel mindre end det oprindelige afsendte beløb?

Selvom din overførsel ikke blev modtaget af modtageren og bliver returneret til din konto, kan pengene undervejs blive håndteret af en formidlende bank, som også kan opkræve et gebyr. Kort fortalt kan tredjepartsgebyrer medføre, at du får returneret et mindre beløb til din konto end det beløb, du oprindeligt sendte.

Ved betalinger via SWIFT-netværket bruges formidlerbanker til at gennemføre transaktionen. Til gengæld for denne service kan de muligvis opkræve et gebyr, der kaldes et formidlerbankgebyr. Revolut har ikke tilsyn med eller myndighed over disse gebyrer. Typisk ligger formidlerbankgebyrer mellem 10 og 50 USD eller tilsvarende i andre valutaer, men de kan ændre sig betydeligt, hvis den overførte valuta ikke er valutaen i modtagerens land. Bemærk, at formidlerbankers gebyrer kan blive pålagt, selvom din overførsel mislykkes.