Så hurtige er overførsler fra din Revolut-konto

Overførselstiderne afhænger af banken, landet og valutaen

Vi viser dig den forventede ankomsttid, før du sender en bankoverførsel.

Send en overførsel

Spor din overførsel

Når du har sendt en bankoverførsel, kan du følge med i, hvor langt den er nået ved at trykke på overførslen under 'Transaktioner' i appen.

En overførsel kan være gennemført hos os, men det kan tage lidt tid for modtagerens bank at indsætte pengene på den endelige konto. Eventuelle forsinkelser i modtagelsen af penge afhænger udelukkende af bankens procedurer. Revolut har ingen indflydelse på dette, men du kan kontakte modtagerbanken for at få en estimeret ankomsttid for pengene.

Hvis tidsrammen er overskredet, og overførslen stadig ikke er nået frem til modtageren, kan du tjekke vores ofte stillede spørgsmål om overførsler, der ikke er nået frem.