Hvad er øjeblikkelig SEPA-overførsel?

SEPA Instant giver dig mulighed for at sende og modtage Euro-overførsler inden for få sekunder i SEPA-regionen uden gebyrer fra Revolut (kontrollér hos din bank, om de pålægger gebyrer).

SEPA Instant understøttes ikke af alle europæiske banker (tryk her for at se en komplet liste over understøttede banker). Selvom din bank er en del af SEPA Instant, er din konto muligvis ikke indstillet til at modtage øjeblikkelige overførsler. Kontakt din bank for at konfigurere modtagelse af øjeblikkelige overførsler til din konto.

Hvis SEPA Instant ikke er tilgængelig, vil din overførsel blive behandlet som SEPA-kreditoverførsel, hvilket kan tage op til to arbejdsdage.