Sådan opnår du verificering til ZAR-overførsler i Sydafrika

Hvorfor skal mine modtagere verificeres?

På grund af lokal lovgivning har vi brug for nogle oplysninger fra din modtager for at gennemføre din overførsel til Sydafrika. Det tager typisk en til tre arbejdsdage at gennemgå din modtagers oplysninger.

Hvordan foregår verificeringsprocessen?

Den sydafrikanske centralbank kræver, at alle modtagere fuldfører verificering eller et rapporteringsmandat for at kunne modtage penge.

Vores lokale partner vil kontakte din modtager via sms og mail og anmode dem om at udfylde en onlineformular. Når formularen er udfyldt, modtager din modtager pengene.

Modtageren er forpligtet til at gentage verificeringsprocessen en gang om året for hver udbyder, de modtager overførsler fra.

Hvilke dokumenter skal min modtager uploade?

For at bestå verificeringen skal modtageren indsende et id-dokument. Modtagerens id-dokument kan være et foto af høj kvalitet eller en scanning af deres identitetskort, kørekort eller pas.

Modtageren vil også blive bedt om at tage et billede af sig selv med id-dokumentet.

Hvad sker der, efter at min modtager har udfyldt formularen?

Når formularen er udfyldt, vil vores lokale bankpartner begynde at behandle transaktionen. Afhængigt af hvornår formularen blev udfyldt, ankommer dine penge enten den samme eller den følgende arbejdsdag. Tjek sporingen bankoverførsler i appen for at se oplysninger om status for din overførsel.

Din modtager har seks dage til at udfylde formularen. Hvis formularen ikke udfyldes inden for dette tidsrum, vil pengene blive returneret til din Revolut-konto.