Har du brug for hjælp til at overføre SEK?

Hvilke overførselstyper kan jeg bruge til at sende SEK?

Der er tre forskellige overførselstyper: overførsler til en Revolut-kunde, overførsler til kort, og bankoverførsler.

Det er i øjeblikket kun muligt for udvalgte brugere at sende penge til kort. Bliv hængende!

Hvem kan jeg sende SEK til?

Du kan sende SEK til en modtager, der har en bankkonto i Sverige. Du kan også sende SEK til modtagere uden for Sverige mod et højere gebyr.

Hvilke oplysninger skal jeg have om modtageren?

For at overføre penge til en anden Revolut-kunde skal du bruge vedkommendes telefonnummer eller Revtag.

For at foretage en international bankoverførsel skal du typisk have modtagerens fulde navn, deres IBAN-nummer, et clearingnummer og et kontonummer. Det er vigtigt at inkludere både clearingnummer og kontonummer sammen i den nævnte rækkefølge. IBAN-nummeret skal starte med SE. Clearingnummeret skal være på fire eller fem cifre. Kontonummeret skal være mellem syv og 11 cifre.

Det eneste, du behøver for at sende penge til et kort, er kortnummeret og kortholderens fulde navn.

Hvor meget kan jeg overføre?

For de fleste valutaer er der ingen beløbsgrænser. Vores betalingspartnere kan dog have sat beløbsgrænser for visse valutaer, hvilket vi ikke kan give oplysninger om på grund af overholdelse af regler.

Hvis du overfører penge til et kort, kan du højst overføre 2.500 $ (eller et tilsvarende beløb i en anden valuta) til Visa-kort pr. overførsel, og du kan højst overføre 5.000 $ (eller et tilsvarende beløb i en anden valuta) til Mastercard-kort pr. overførsel.

Måden, vi behandler bankoverførsler på, kan ændre sig afhængigt af beløbet. Det betyder, at ankomsttider, gebyrer, som andre banker opkræver, og de beskrivelser, som modtageren måske ser på sin kontoudskrift, kan variere. Vi giver mere information om dette, når du foretager en overførsel i appen.

Hvor lang tid tager det normalt, før pengene er fremme?

Overførsler til bankkonti

Overførsler i svenske kroner til en bankkonto i Sverige er normalt fremme inden for én bankdag.

Overførsler til kort

Overførsler til kort tager typisk et par minutter, men der kan gå op til 30 minutter.