Oprettelse af et betalingslink

Sådan opretter du et betalingslink

1. Tryk på 'Betalinger'.
  2. Tryk på plustegnet i øverste højre hjørne'.
  3. Tryk på 'Opret et betalingslink'.
  4. Vælg, om du vil sende eller anmode om penge.
  5. Indtast dit beløb, eller del et generisk link, og lad afsenderen indtaste beløbet.

Tidsrammer

Overførsel af penge

Modtageren har syv dage til at acceptere din betaling. Hvis pengene ikke bliver accepteret inden da, bliver de automatisk overført tilbage til din konto.

Anmodning om penge

Afsenderen har 10 dage til at sende pengene. Derefter udløber linket.

Grænser

Overførsel af penge

Ingen grænser.

Anmodning om penge

Du kan højst modtage 250 £ om ugen (eller et tilsvarende beløb i andre valutaer) via kortbetalinger.