Hvilke kontooplysninger fra modtageren er påkrævede ved overførsler til Sverige?

Når du foretager en overførsel i SEK til en modtager i Sverige, skal du bruge følgende kontooplysninger:

- Clearingnummer

- IBAN-nummer

- Kontonummer

Før marts 2021 var kun IBAN-nummer påkrævet. Nu kræves der også clearingnummer og kontonummer på grund af en teknisk ændring foretaget af vores betalingsbehandler.

Sådan tilføjes disse oplysninger til en eksisterende svensk modtager:

• Gå til fanen Betalinger
  • Vælg modtageren
  • Tryk på bankikonet
  • Tryk på Rediger

Vi er ikke længere i stand til at behandle betalinger, der sendes uden clearingnummer og kontonummer.

Overførsler til Sverige i andre valutaer (dvs. ikke SEK) kræver kun BIC/SWIFT- og IBAN-nummer.