Hvorfor fik modtageren et beløb, der var mindre end det, jeg sendte?

Din modtager kan modtage et mindre beløb end det, du sendte, af forskellige årsager:

• Overførsler i forskellige valutaer: Banken kan evt. opkræve et vekselgebyr, hvis valutaen ikke er den samme, som modtagerens konto er i.
  • SWIFT-overførsler: Formidlerbanker kan opkræve administrationsgebyrer.
  • Modtagerbankens gebyrer: Modtagerbanken kan evt. opkræve et gebyr for indgående overførsler.

Revolut-gebyrer for overførsler kan altid ses i appen, inden du sender overførslen, samt i overførselsoplysningerne, når overførslen er gennemført.