Hvordan optjener jeg stakingpræmier?

Du kan begynde at stake dine kryptovalutaer ved at gå til sektionen Krypto og vælge et af de understøttede tokens, og derefter trykke på 'Stake'.

Nogle tokens kan kræve en venteperiode, før de bliver berettiget til præmier. Præmier 💰 kan være forsinkede og er afhængige af faktorer uden for vores kontrol.

Retursatsen, der vises i appen, er vejledende og baseret på historiske data, og vi kan ikke garantere noget afkast. Vi uddeler automatisk præmier, når de modtages.