Hvordan annullerer jeg kryptostaking?

Du kan når som helst anmode om at unstake. Sådan stopper du med at stake:

1. Gå til sektionen Krypto, og vælg den token, du vil stoppe med at stake
  2. Tryk på 'Unstake'
  3. Angiv det beløb, du vil unstake, og tryk på 'Bekræft' ✅

For nogle tokens gælder der en 🔒låsningsperiode, hvilket betyder, at du skal vente, før du kan bruge din saldo efter unstaking. Vi giver dig besked om den estimerede ventetid, før vi accepterer din anmodning om unstaking. Under låsningsperioden giver de fleste protokoller ikke præmier.