Kan jeg annullere eller tilbageføre en kryptoveksling?

Det er desværre ikke muligt at annullere en kryptoveksling, når vekslingen først er bekræftet. Den eneste måde, du kan tilbageføre den på, er ved at foretage en ny veksling.

Hvis du vil foretage en ny veksling, skal du gå til sektionen Krypto, vælge den kryptovaluta, du ønsker at veksle, og trykke på 'sælg'. Hvis du vil veksle hele din nuværende saldo, skal du trykke på 'Privat' under navnet på kryptoen, og til sidst trykke på bekræftelsesknappen nederst på skærmen.