Hvordan begynder jeg at handle kryptovalutaer?

Hvis du vil begynde at handle med kryptovalutaer, skal du gå til 'Krypto' og trykke på 'Kom i gang'. Når du har læst og accepteret vores risikoadvarsler samt vilkår og betingelser, kan du købe og sælge krypto.

Køb:

Tryk på 'Handl' → Vælg kryptovalutaen → Tryk på 'Køb' → Tilføj beløbet → Gennemse og bekræft din ordre.

Salg:

Vælg blandt de kryptovalutaer, du ejer → Tryk på 'Sælg' → Tilføj beløbet → Gennemse og bekræft din ordre.

👉 Før du begynder at handle, bør du forstå de risici, der er forbundet med at handle med krypto, og beslutte, om det er det rigtige for dig.

Kryptoaktiver er volatile, og de er ikke reguleret eller beskyttet af ordninger til kompensation af investorer. Afhængigt af dit land kan de være underlagt beskatning.

Vi yder ikke økonomisk rådgivning. Hvis du har spørgsmål til dine personlige forhold, skal du søge professionel og uafhængig rådgivning.