Hvad sker der, hvis indskuddet er under grænsen for minimumindskud?

Hvis du forsøger at foretage et indskud, der er lavere end den angivne minimumtærskel, indsættes indskuddet ikke på din konto, og det vises med statussen 'Afventer' i appen, indtil du foretager et nyt indskud i samme kryptovaluta til samme indskudsadresse (så det samlede indskudsbeløb opfylder minimumtærsklen).

Din konto krediteres hele saldoen for den pågældende adresse i ét enkelt, samlet indskud, når saldoen opfylder kravet for minimumindskud.

Der er ingen angivet tidsramme for, hvornår du skal opfylde kravet om minimumindskud.

Gå til den relevante kryptoside for det token, du vil indskyde, eller se under vores vilkår og betingelser for at få de mest nøjagtige og opdaterede oplysninger om grænser for minimumindskud.