Hvordan hæver/sender jeg kryptovaluta?

Man kan sende kryptovaluta med Revolut på to måder: til en ven på Revolut (off-chain) og til en ekstern adresse (on-chain).

Hvis du vil sende kryptovaluta til en ven på Revolut, skal du trykke på fanen 'Overførsler' i appen → vælge en af dine Revolut-venner → vælge kryptovalutaen på rullelisten → indtaste det beløb, du vil sende → trykke på 'Send'. Den afsendte kryptovaluta vises på modtagerens Revolut-konto med det samme.

Hvis du vil foretage en overførsel af kryptovaluta til en ekstern adresse, skal du klikke her for at se oplysninger om hævning af krypto.