Min kryptohævning er ikke nået frem til min adresse. Hvor er mine midler?

Hvis du ikke har modtaget din kryptohævning, kan du se, hvor den befinder sig i blockchainen. Du skal bare trykke på din transaktion og klikke på feltet 'Blokkædens hashværdi'. Derefter kan du vælge 'Vis min transaktion'. Dette åbner block explorer, hvor du kan se dine transaktionsoplysninger på netværket.

Når en overførsel er foretaget på blokkæden, genereres der transaktionshash. En transaktionshash er en række tegn, der er knyttet til transaktionen. Du kan bruge transaktionshashen til at se status for vores transaktion på block explorer.

Hvis kryptoen stadig ikke vises i din eksterne wallet, skal du bekræfte, at det valgte netværk er det samme som netværket på den platform, du indskyder midler til. Hvis du vælger det forkerte netværk, mister du dine midler.