Hvad er en 'hard fork', og hvordan håndteres det af Revolut?

En såkaldt hard fork sker, når kryptovalutaens kode ændres, så der opstår en ny og gammel version. Udviklerne af kryptovalutaerne lancerer en ny version af programmet, hvilket danner to parallelle blockchains. På denne måde skabes en ny kryptovaluta.

Vi vurderer fra sag til sag, hvordan potentielle opsplitninger skal håndteres, og vi kan ikke garantere understøttelse af nye kryptovalutaer. Vi meddeler på forhånd, hvis vi planlægger at indoptage nye kryptovalutaer som følge af opsplitninger.