Modtagelse og overførsel af ædelmetaller

Du kan modtage renter for ædelmetaller, der sendes af en anden Revolut-bruger. Men du kan ikke modtage ædelmetaller, som sendes fra et sted uden for Revolut-platformen.

Du kan også overføre ædelmetaller til din ven i vores app. Det gør du ved at gå til fanen 'Overførsler' → på din liste over kontakter skal du vælge en kontakt, hvor der står "R" ud for navnet → trykke på 'Send'. Angiv det beløb, du vil sende, vælg XAU, XAG, XPT eller XPD på rullelisten, og tryk på 'Send' igen. Dine beholdninger af ædelmetaller vil øjeblikkeligt blive vist på vedkommendes Revolut-konto!

Vi understøtter ikke overførsel af ædelmetaleksponeringer til konti uden for Revolut-platformen.