Hvordan bruger jeg Revolut Ramp?

Revolut Ramp er webbaseret og ikke en del af Revolut-appen. Du kan begynde at bruge Revolut Ramp ved at gå til Revolut Ramp-siden eller ved at vælge at betale med Revolut fra en af vores kryptopartneres websteder, såsom Metamask

Hvis du ikke har en Revolut-konto endnu, skal du selv foretage en bekræftelse for at begynde at bruge Revolut Ramp. Dette kræver, at du angiver et identitetsdokument og en video af dig selv som bekræftelse af dette dokument.