Min Ramp-betaling blev gennemført, men transaktionen gik ikke igennem. Hvad skal jeg gøre?

Hvis transaktionen mislykkes, efter betalingen er foretaget, vil du ikke blive debiteret. Eventuelle afventende midler vil blive ført tilbage til din bankkonto inden for fem hverdage.

Hvis du har brugt et kort fra en anden konto, og betalingen mislykkedes, så informerer vi din bank med det samme. Det kan tage op til fem hverdage for din bank at gennemgå vores anmodning og opdatere din saldo.

I tilfælde hvor en transaktion er mislykket, og du ikke har fået dine penge tilbage inden for fem hverdage, så tag kontakt til os. Så hjælper vi dig videre.