Hvordan kommer jeg i gang med en Robo-rådgiverportefølje?

For at åbne en Robo-Advisor-konto, skal du åbne en konto i Revolut Bank UAB og bekræfte din identitet. Du skal også leve op til følgende krav:

• Du skal lovlig opholdstilladelse i eller inden forEØS.
  • Du skal have et gyldigt, lokalt og personligt skattenummer;
  • Du skal have den nyeste version af Revolut-appen.

Du kan indsende en ansøgning via appen:

Vælg "Investering" i den nederste menu → gå til sektionen "Automatiserede porteføljer (Robo-Advisor)" → fuldfør tilmeldingsprocessen, og udfyld spørgeskemaet om egnethed → gennemse og acceptér vilkårene & betingelserne.

For kunder med bopæl i Litauen indebærer registreringsprocessen også samtykke fra din ægtefælle.

Vi sender dig en opdatering inden for 48 timer, når din handelskonto er klar til brug, eller hvis vi har brug for flere oplysninger.

Robo-Advisor- er tilgængelige i alle Revolut-abonnementer.