Er der skattemæssige konsekvenser i forbindelse med min Robo-Advisor-konto?

Hvis du hæver penge fra din Robo-Advisor-konto, kan det have skattemæssige konsekvenser, alt efter hvilke aktiver det drejer sig om, og hvad dine særlige omstændigheder er.

Gevinster og tab i forbindelse med enhver handling, der indebærer salg af værdipapirer i din portefølje, herunder udbetaling af penge, rebalancering eller lukning af en konto, kan være skattepligtige.

Du kan finde din månedlige resultatopgørelse (læs disse ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide) i appen. Du får et overblik over dine afkast, hvilket typisk skal bruges til indberetning af skat. Revolut Securities Europe UAB yder ikke juridisk rådgivning, skatterådgivning eller rådgivning om regnskabsføring.

Du har eneansvaret for at betale alle skatter (læs vores vilkår og betingelser for at få mere at vide), indberette eventuelle krav, indberette selvangivelser og sende nødvendige oplysninger til skattemyndighederne i forbindelse med finansielle instrumenter, der er købt gennem investeringsplatformen.

For at forstå de skatter, der gælder for tjenesteydelser i forbindelse med at forvalte din portefølje og for dit bopælsland, skal du søge uafhængig rådgivning eller besøge din lokale skattemyndigheds hjemmeside.