Hvor bliver pengene på min Robo-Advisor-konto investeret?

Når du anvender Robo-Advisor, bliver dine penge typisk investeret i en diversificeret portefølje, der består af aktier, obligationer og andre former for aktiver. De specifikke investeringer, der er inkluderet i din portefølje, afhænger af dine økonomiske mål, din risikoevne og andre faktorer, som du angiver, når du konfigurerer din konto.

Revolut bruger værktøjer til at beslutte, hvilke aktiver porteføljen skal indeholde. Når vi har fastlagt en allokering af aktiver, evaluerer vi, hvilke ETF'er der mest effektivt eksponerer mod et bestemt aktiv ud fra afgørende faktorer som omkostninger, likviditet, størrelse, historiske afkast og risiko.

Dine penge vil typisk blive investeret i 5-8 ETF'er, afhængigt af den valgte portefølje.