Hvordan kan jeg kontakte kundesupport, hvis jeg har problemer med min handel?

Hvis du har spørgsmål relateret til vores tjenester eller din handelskonto, skal du kontakte os på chat via appen.

Sådan starter du en ny chatsession:

1. Gå til appens startskærm.
  2. Tryk på kontoikonet.
  3. Vælg ikonet (?), og rul ned til "Ny chat".

Revolut søger at løse alle forespørgsler rettidigt.Vi tilbyder dog specifikt ikke følgende typer support:

• personlig økonomisk rådgivning eller økonomiske anbefalinger
  • garantier for resultater eller nogen form for garanti, såsom det rette tidspunkt for en investering eller hævning
  • rådgivning om økonomisk planlægning
  • transaktionsanmodninger
  • juridisk og/eller skattemæssig rådgivning