Hvad gør jeg, hvis jeg har en klage angående aktiehandel?

Chat med os i Revolut-appen, hvis du vil indgive en klage over Revoluts aktiehandelsprodukt. Vi vil se nærmere på din klage og forsøge at hjælpe.

Du kan også indgive en klage ved at udfylde denne formular. Du er også velkommen til at sende os en mail på formalcomplaints@revolut.com.

Du skal oplyse følgende: dit navn, dit telefonnummer og den mailadresse, der var knyttet til din konto, da problemet opstod. Du skal også angive, hvilken hjælp du forventer.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi håndterer klager, kan du læse vores politik for håndtering af klager her.