Hvor kan jeg finde mit handelskontonummer?

Du kan finde dit handelskontonummer på dit udtog, hvis du nogensinde får brug for dit kontonummer.

Tå til sektionen 'investering', tryk på 'Mere' → tryk på 'Dokumenter' → tryk på 'Aktier' → vælg 'Kontoudtog'. Du finder dit kontonummer øverst på alle månedlige kontoudtog.

Hvis du vil kontrollere dit bankkontonummer (IBAN og SWIFT-koder) til din primære Revolut-konto, kan du se mere i disse Ofte stillede spørgsmål.