Hvorfor beder I mig om dokumenter for at begynde eller fortsætte med at bruge aktiehandel hos Revolut?

Af og til kan vi have brug for yderligere dokumentation fra dig eller endnu en bekræftelse af nogle få dokumenter og oplysninger. Vi forsøger at holde disse anmodninger på et minimum, men vi har brug for alle de nødvendige oplysninger af lovgivningsmæssige årsager. Hvis vi har brug for flere dokumenter fra dig, vil vi gøre processen så let for dig som muligt gennem appen.

Bemærk, at hvis du ikke giver os de nødvendige oplysninger, vi har brug for, vil vi muligvis være nødt til at begrænse din handelskonto, indtil vi modtager disse oplysninger. Vi kan blive nødt til at lukke kontoen permanent, hvis vi ikke får disse dokumenter i tide.