Hvordan lukker jeg min handelskonto?

Du kan lukke din handelskonto ved at åbne Revolut-appen og gå til sektionen Aktier.

{{^in_revolutSecuritiesUab}}

Klik{{in_revolutSecuritiesUab}}{{#in_revolutSecuritiesUab}}Ved at trykke{{/in_revolutSecuritiesUab}} på {{^in_revolutSecuritiesUab}}prikkerne ({{/in_revolutSecuritiesUab}}tre prikker{{^in_revolutSecuritiesUab}}: ...){{/in_revolutSecuritiesUab}} i højre side af skærmen, {{^in_revolutSecuritiesUab}}vælg så{{/in_revolutSecuritiesUab}}{{#in_revolutSecuritiesUab}}og vælg{{/in_revolutSecuritiesUab}} 'Luk handelskonto'. Tryk så{{^in_revolutSecuritiesUab}} Enig{{/in_revolutSecuritiesUab}}{{#in_revolutSecuritiesUab}}Ved at trykke enig{{/in_revolutSecuritiesUab}} i lukningsvilkår for handelskonto, som vist på skærmen. Du erklærer dig dermed enig i lukningen af din konto (samt salg af eventuelle aktier) i Revolut.

{{^in_AU}}{{^in_US}}{{^in_revolutSecuritiesUab}}

Du kan vælge at lukke dine positioner selv, før du starter lukningen af kontoen. Hvis du ikke gør det, sælger Revolut dine aktiver på dine vegne.

{{/in_revolutSecuritiesUab}}{{/in_US}}{{/in_AU}}

Kontolukning kræver fire trin:

Trin 1: Efter du har sendt en lukningsanmodning til os, vil dine aktiver blive solgt. Når aktierne er blevet solgt, tager den afsluttende opgørelse to dage at gennemføre.

Trin 2:Så snart pengene er indbetalt, vil de blive overført til din {{^in_revolutSecuritiesUab}}USD {{^in_US}}{{^in_AU}}e-Penge-konto.{{/in_AU}}{{/in_US}}{{/in_revolutSecuritiesUab}}{{#in_revolutSecuritiesUab}}nuværende konto{{/in_revolutSecuritiesUab}}{{#in_US}}investeringskonto{{/in_US}}{{#in_AU}}Pocket{{/in_AU}}.

Trin 3: Overskydende saldo fra din investeringskonto bliver overført til din Revolut {{^in_revolutSecuritiesUab}}USD- {{^in_US}}{{^in_AU}}e-Penge-konto{{/in_AU}}{{/in_US}}{{/in_revolutSecuritiesUab}}{{#in_revolutSecuritiesUab}}nuværende konto{{/in_revolutSecuritiesUab}}{{#in_US}}investeringskonto{{/in_US}}{{#in_AU}}Pocket{{/in_AU}}. Gå til Konti i din app, og vælg USD for at se din saldo.

Trin 4: Når saldoen på din handelskonto er 0 $, bliver den lukket.